تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
عادانی مانند جویدن ناخن، دندان قروچه و جویدن اشیا سخت را مدیریت کنید.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
کامپوزیت دندان مادهای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگهای طبیعی دندان تا رنگهای سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندانها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندانها به کار میرود.
مواد غذایی رنگی: نوشیدنیهایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگهای قوی دارند میتوانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.
در مقابل بی توجهی به نحوه نگهداری صحیح و نکات بهداشتی میتواند موجب پوسیدگی دندان کامپوزیت شده و آسیب دیدن زودهنگام روکش شود.
هنگامی که ماده باندینگ روی سطح دندان قرار گرفت، آن را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در معرض نور کیور قرار میدهد. نور باعث تحریک کاتالیزور موجود در عامل باندینگ می شود. این باعث سخت شدن عامل باندینگ و ایجاد پیوند میکرومکانیکی با سطح دندانی اسید شویی می شود.
در صورتی که خدمات دندانپزشکی را از یک مرکز معتبر و با سابقه دریافت کنید که از تجهیزات لوکسی استفاده میکند، هزینه پرداختی شما به طبع بیشتر خواهد بود.
ایجاد درد هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت میتواند تحت تأثیر چندین عامل قرار گیرد. در ادامه به بررسی این عوامل میپردازیم:
قبل از اینکه درمان شما شروع شود، از سریتا ضمانتنامه شرایط کامپوزیت دندان کتبی میگیرید.
کامپوزیت دندان نه تنها امکان ترمیم آسان و با حفظ ساختار طبیعی دندانها را فراهم میکند بلکه میتواند در افزایش اعتماد به نفس و راحتی در طول زندگی روزمره فرد نیز مؤثر باشد.
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
سیگار کشیدن: سیگار کشیدن نیز میتواند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شود؛ بنابراین، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.
کامپوزیتکردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم کرد.